16 syyskuuta 2015

Sukupuolista

Sukupuolet ne vaan vaihtuu taas joka päivä. Eilen olin varma että 6 poikasesta 2 on urosta, mutta nyt en ole varma. Piti laittaa yhdelle ihmiselle viestiä noista sukupuolista kun monta monta vuotta kasvattaneet osaa kattoo paljon paremmin hiirien alapäät. Nyt kun karsin kaikki urokset niin en halua jättää edes yhtä urosta kasvamaan. Poikaset on 5vrk ja kaikki on naaraita ehkäpä. Tää kasvattaja johon otin yhteyttä ei ollu itekkään varma kun poikaset on nyt hankalassa iässä eli sukupuolia ei silleen vielä näe. A poikueen kohalla osasin katsoa sukupuolet oikein, mutta tästä poikueesta en tiedä.  ----> Tein facebookiin hiirille omat sivut. <----

2 kommenttia:

  1. Joudun taas vaivaamaan sua...Osaisitko neuvoa mulle miten saisin tehtyä blogiini esittelyn hermeliineistä niin että uroksilla, naarailla ja oikasilla ois kaikilla oma sivu johon pääsis tekstiä linkittämällä. Samaan tapaan kuin sullakin on tuolla hiiret - sivulla urokset ja naaraat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teet uudet sivut ja sen uuden sivun linkin laitat siihen kuvaan mitä kautta pääsee sinne tietoihin. Osaan taas niin hyvin nauvoa antaa. :D Ulkoasu - sivut ja sinne tekee tiedot,julkase ja julkasusta se linkki kuvaan tai mihin nyt haluatkaan laittaa sen. :D Toivottavasti autto jotenkin.

      Poista