03 syyskuuta 2015

Hyllykkö

Roudasin tänään makuhuoneesta hyllyn olohuoneeseen koska tarvitsin dunille ja boxeille paremman paikan. Otin takaseinän kokonaan pois hyllystä että tavarat mahtuis paremmin/turvallisemmin sinne. Näyttää vähän tyhmältä kun toi on väärän värinen kun olis pitänny olla musta. Ostan tässä joskus sieltä biltemasta sen mustan hyllyn niin sitten on enemmän hyllyjä mihin laittaa asumuksia jos noita hiiriä sattuu tulemaan lisää. Poikaset on nytten 20vrk ja ne on ihan hulluja. Kirppuikäiset on hulluja kun ne hyppii koko ajan. Niitä on vaikee käsitellä ja ehkä vähän pelottavaakin koska pitää varoa ettei ne tipu.

Tässä tää ihana hylly.

4 kommenttia:

  1. Hei voitko auttaa mua...Mäkin tahtoisin lisätä tuohon blogini sivupalkkiin tuommoisen listan omista suosikkiblogeistani mutta en tiedä miten toimia :3 Nyt pidät mua varmasti ihan jurpona mut oon yrittänyt mennä ulkoasuun, sieltä lisätä uutta gadged:ia mutta se ei vaan tuu näkyviin...

    VastaaPoista
  2. Mulla kanssa joskus ei näkyny ne blogi listat,vmutta kokeilin sieltä ulkoasusta ja kun meet gadgettiin ja menet sinne blogiluetteloon ja kun laitat blogin linkit niin siellä lukee ne näytä, uusimman kohteen otsikko, katkelma uusimmista kohteista jne.. niin paina siitä pikkukuva uusimmasta kohteesta ja sitten tallennat. Tolla menetelmällä ne blogit tuli näkyviin. Niin ja sitten kun jos ne näkyy voit ottaa pikkukuvan uusimmasta kohteesta pois niin niitten pitäis vieläkin näkyä. En itekkään oikeen osaa käyttää bloggeria. :D Kannattaa googlettaa jos toi ei toimi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okay, tuosta oli apua ja paljon mutta kovista yrityksistäni huolimatta se ei ainakaan vielä oo alkanut näkyä että voihan se olla et Bloggerilla on itellään taas vaihteeks jotain lagailuja joissain toiminnoissa.
      Esimerkiks jos postaukseen yrittää lisätä videoo niin mulla ainakin se lataa sitä vielä muutaman tunninkin päästä o_O

      Poista
    2. Mä laitan videot aina ensin youtubeen ja sieltä postaukseen niin ei kestä niin kauan. Blogger tillii kyllä aika useasti ja joskus en saa edes kirjoitettua postaukseen mitään. :D

      Poista